Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2012 20:48 - Просто прост
Автор: screamsinbulgaria Категория: Други   
Прочетен: 1775 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.11.2012 20:51


 Знаете ли, че:

 Българина е предимно темерут. Ако си човек който е отварял някога книжка :), няма да се обидиш от темерутството си.

Когато обикновено ти се доходи по голяма нужда, българина абсолютно винаги е неподготвен с подръчни материали да си забърше гъзъ :) ....  затова и гъзъ и ръцете, всичко наклепано и разсмърдяно

Страната на най- разбиращите и можещите е България. Затова не се чудете, как така комшията иди да ви налива акъл, когато си връзвате обувките :)

Да имаш български шеф е като да имаш женско куче в мензис. Постоянно не е в настроение, но много лае. :)

Когато обикновено хората се радват, българина прави така, че да им излезе през носа тази им радост по - късно :)

Никой не е завистлив така, както българина! Завистливия българин винаги мрази другия българин, защото така са го научили мама и тате :)

Помисли си... ако можеш! Ако всички българи са луди! А лудите са темерути! То тогава българите са....   бравос за отговора :)


Представи си, че си на безлюден остров! Мислиш си, че си сам самичък! Какво би се случило с тебе след месец живот на такъв остров!? Ето няколко варианти:

Ще станеш мастър маструбатор!

Само ще ядеш и ядеш, докато станеш свиня майка! След това туземците идват от едно месечната си ваканция на съседния остров и си правят от вас шведска маса :)

Ще започнеш да си говориш сам. След месец, ще започнеш да чуваш отговори на бръщолевянията си. Бог съществува явно и само ти можеш да говориш с него :)

Месец след като си се скитал из острова сам самичък, решаваш, че няма смисъл от твоя живот и, че ще сложиш край на живота си. Лягаш на плажа и чакаш смърта. Смърт няма обаче, защото обикновено хората са страхливци, а българина още по голям. Затова просто изгаряш на слънцето и се превръщаш в най - мразенето от тебе нещо дето живее в България - циганин :)

На 30 - ия ден от престоя си, намираш най - накрая нещо различно за хапване от всички миризливи риби, морски краставици, жаби, плъхови и т.н Намерил си гъби. Сготвяш си ги и откриваш, че ти си преродения Исус :)

.... Просто прост!



Тагове:   България,   Bulgaria,   Sofia,   BG,   crazy,   People,   смях,   хора,   БГ,   българин,   bgr,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: screamsinbulgaria
Категория: Други
Прочетен: 318162
Постинги: 190
Коментари: 119
Гласове: 114
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930