Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2012 11:52 - Цървулан иска портфолио
Автор: screamsinbulgaria Категория: Други   
Прочетен: 2809 Коментари: 0 Гласове:
0



 Пази боже тази страна и този народ от всеки цървулан в което и да било министерство да се намира. Цървулите от Министерството на образованието искат портфолио за всеки ученик. Исканията на тези цървули са учениците сами да си поставят оценки, които щели да се сравняват с тези поставени от учителите. 
 Знаейки как хората изнемогват от немотия, а държавата ги стиска за гушата за да им вземе и последната парица, доказва колко некадърни са тези цървулани от МОН. Живеят и дишат в една страна, както с останалите и до там. В всички останали случаи  непознават реалността, истинските проблеми в училищата. Представям си как ученици и родители се пазарят с учителите, какава оценка заслужава да се пише на детето им. Всички ще искаме шестици! С такива разпоредби, учителите тотално загубват авторитета и мястото си в обществото.
 МОН да каже къде отиват милионите левове от европрограмите, по които работят училищата. Защото учителите в момента са заринати с административна бумащина на 80% от работното си време. А през останалото са с децата. Ето Ви отговора защо някой деца остават неграмотни въпреки, че посещават училищата.
 Не зная друга бяла държава, която има претенциите да се нарича европейска да има такова развитие на образователната система. Учителите да получават заплати като на селски кръчмар, пенсиите им да са още по мижави.  Триста/300/ лева пенсия за 35 години служба на държавата.  Училищни директори, които са несменяеми и вършат безобразия. Ученици които се дрогират в училищата. Родители които бият учители. Да изброявам ли още!?
 Докато цървулани в МОН ни ръководят това ще продължава. Не си задавайте въпроса и защо хората емигрират, защо все по - малко деца има за училищата. С еднократни символични помощи за новородено ще е така. Освен цървулан да измисли, че старците - пенсионери са неграмотни и да ги изпрати на училище. Иначе какво друго му остава, след като няма какво друго да измисли!

Пази боже, тази държава и този народ от цървулан! Амин!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: screamsinbulgaria
Категория: Други
Прочетен: 318170
Постинги: 190
Коментари: 119
Гласове: 114
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930