Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2012 14:58 - Доказано! Хомосексуалността не е генетична!
Автор: screamsinbulgaria Категория: Други   
Прочетен: 2095 Коментари: 2 Гласове:
-1



 Учени от Сащ и Швеция доказаха, че хомосексуалността не е генетично предопределена, а е епигенитично предопределена! Според тях, макар, че гените не са пряко виновни за проявата на хомосексуалността, тази хомосексуалност възниква, чрез въдействието на т.нар епи-маркери върху фетуса. Епи маркерите по същество само предопределяли в каква степен ще се проявяват гените, тяхната по - слаба или по - силна експресия, а също кога, как и в каква степен. Спомагат за това как да се предават гените от баща на дъщеря и от майка на син.
 Международния екип от учени открива съществуването на т.нар антагонистични епи маркери. Които по някава причина въздействат по различен начин върху предаването на генетичната информация. Тези епи маркери защитават половото развитие на ембриона,неговите органи и т.н По същество всяко поколение изначално само си изгражда епи маркери, които в последствие се изтриват, но тук учените откриват, че те могат да се предават от поколение на поколение. В началото на бремеността специфични маркери се задействат и определят развитието на плода. В този начален момент за да се предпази фетуса от прекомерната вариация на тестостерон, се включват епи маркерите за да може да се запази плода. Именно тук учените казват, че са открили проявата на антагонистични епи маркери при предаването им от поколение на поколение. Вследствие на което хомосексуалността може да се предава от поколение на поколение и може да бъде открита.



още по темата тук 

пс. ползвах на места google translate , затова превода ми може и да не е точен!


Тагове:   sex,   human,   Gay,   homosexuality,   gender,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - ОК
16.12.2012 16:27
Де факто пак е генетична. А тези учЕни са генетично обременени с доларофилия.
цитирай
2. screamsinbulgaria - Аз мисля..
18.12.2012 14:49
....от това което се опитах да разбера е, че не гените предопределят дали ще се родиш гей, лесбо и т.н, а средата те прави такъв, като предварително някак си на умствено равнище си готов за това. И аз не знам как да го кажа. Да речем, че в утробата си готово халосан с някоя дъска. Минават няколко години от раждането ти, и ако около тебе приятелите ти, родителите и други някак си поощряват или пък просто са малко по - либерално настроени към халосаната ти глава, просто ще се осъзнаеш, че си гей!

....малко тъпо го обясних, но и аз не го разбирам това откритие на учените. Определено обаче казват, че не е на генетично ниво, а на епигенетично. Тоест средата е от решаващо значение затова как един вид ще осъзнае собствената си сексуалност.

...друго важно нещо, което научих от унито е, че хомосексуалността не е заболяване, нито умствени, нито душевно. Просто са си такива хора.

.... а наскоро дори илезе хипотеза, че хомосексуалността която постоянно нараства е някак си естествено решение на природата, която има за цел да регулира все по - нарастващото население на Земята. И аз се изненадах от това което прочетох, но да , вече има и такива хипотези сред някой учени :)

.... да не Ви пука! Всеки да си обича, което си иска, стига да не пречи на другите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: screamsinbulgaria
Категория: Други
Прочетен: 318217
Постинги: 190
Коментари: 119
Гласове: 114
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930