Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2012 20:11 - Германците идват.....отново!
Автор: screamsinbulgaria Категория: Други   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
2



 Най- голямата сила с най - големите мускули отново ни превзема. Този път нещата се случват с финес, не са нужни танкове дори! 
 Определено да си силният на деня е хубаво, но бих казъл, че не винаги! Това е като да си най - големият побойкник в училището от който се  боят и респектират всички ученици! Германците са се самозабравили и помпат усилено мускули пред кой ли не, а един малък французин с голямо его им ръкопляска угоднически! Европа и България отново са под угрозата на сприхавия германски манталитет!  Да му мислят гърците, но да му мислим и ние....какво ли ни чака!?
 Защо никой не иска да зададе неудобния въпрос! А въпросът е:  Германия, това ли е Европа!? Има ли европейци негерманци!?
 Да си стягаме дупетата, казвам аз! Ултраси, скинари, неонацисти превземат улиците и като, че ли идва възхода на четвъртият райх! В Чехия, Полша, Унгария, Германия, а и още къде ли не из Европа, новите "евреи" са циганите, турците, балканците, чернокожите!  
 Но нека не се заблуждаваме, германците са виновните са холокоста, те бяха с пръст на спусъка в Аушвиц, те са онези които прекършиха съдбите на милиони хора....  единствено трябва да им се напомня.... дискретно, но перманентно! 
 Нека си го признаем! Договора от Маастрихт, Римския договор, бла-бла-бла, всичкото това нямаше да го има без Германия, Сащ, Франция, Великобритания. А днес сме толкова зависими от Германия, че дори е опасно.... отново! 
 Който плаща сметката, той диктува правилата! А кой плаща сметката в Европа?

 Пропагандата по време на световната война е насаждала между хората от двете страни ненавист и страх от врага. Резултат от тази пропаганда е и появата на този израз: " Бягайте, руснаците/германците идват!" Този страх е бил особено разспостранен сред германците. По време на втората световна война, при битката за Сталинград, германските войници в отчаянието си са предпочитали да се предадат на американците. Причината е една от бруталностите на червеноармейците, те не са вземали с себе си военнопленици, заловените се разстрелвали!  



...... просто либерал.... no more revolution







 


Тагове:   Bulgaria,   Sofia,   BG,   EU,   MAN,   People,   europa,   men,   Blog,   human,   war,   history,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: screamsinbulgaria
Категория: Други
Прочетен: 319982
Постинги: 190
Коментари: 119
Гласове: 114
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930