Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2011 22:26 - В Турция е по - добре...
Автор: screamsinbulgaria Категория: Други   
Прочетен: 1892 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 21.07.2011 22:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
.... ако си псевдопатриот, който крещи дори на сън "Да е*а вашта мама турска!", това тук не е за теб. И аз в момента може да съм безработен, но некрещя, че сърбите или македонците, или някой друг е виновен, че българската държава е такава корумпирана и изнемощяла. Та от цялата тази работа се оказва, че тези които ще стискат зъбите, само за да докажат "Ние сме българи" и след това ще се удрят в гърдите.... бош лаф, както казват турците! Но не е "бош лаф"(празна дума) работата която са сършили съседите ни. Буквално за едно десетилетие са повишили тркратно брутния си вътрешен продукт, населението е увеличило доходите си с малко повече от два пункта. В страната съжителствот хора с различни култури, една от най - интернационалните държави сред всички останали наши съседи, включително и ние - българите. Турската държава е освен една от най - красивите турситически дестинации, е един и от най - стабилно развиващите се в този район. Сътресенията от голямата икономическа криза бяха незабележимо усетени в тази страна. Гражданите в мегаполиси, като Истанбул говорят освен майчинят си език, поне още един или два други езици. Къде е България сред цялата обстановка!? Раздирана от малки язвителни корупционни сделки по върховете на властта, с корумпирана съдебна система, с доктори които си купуват дипломите от университетите. А малките хора, обикновенните българи объркани в ситуацията вместо да обвиняват и да се борят за сраведливост с виновениците, които са очевидно вътре в страната, впрягат в сила егоизма и какво ли не в себе си. Расизъм, агресия и нежелание да се борят истински с хората които ограбват бъдещето им. МОже би защото си казват, че така както те са българи , така и друг българин, като него не би го ограбил.Но все пак трябва да има виновен, и това са турците, примерно! 
 Продължавайте в същия дух хора, в Турция е по - красиво и много по - европейско! Не, че на някого му пука за европа, но обикновенният българин я обича тази дума, като извинение или оправдание за това което неможе или пък е можел да свърши, но пъкл все някак си не се получава.

  ......










Тагове:   българия,   Bulgaria,   Sofia,   BG,   Истанбул,   EU,   Istanbul,   Turkey,   София,   БГ,   Турция,


Гласувай:
4



1. boristodorov56 - boristodorov56 …. . . oooO…...
22.07.2011 08:18
boristodorov56

…...oooO………….....
…..(…..)…..Oooo….
.…… )./….(…..)…..
…..(_/…….)./…....
....…………(_/……....
..… АЗ БЯХ ТУК...
цитирай
2. screamsinbulgaria - Важно...
24.07.2011 12:48
... "голямата стъпка" ни е дошла на гости!
цитирай
3. vladoangelov - ...
26.07.2011 13:11
Правилно.
цитирай
4. starotomagare - Ако не си менте българин...
10.05.2013 19:25
трябва да знаеш за едни карти дето ги размятват от години в Турция.Там отдавна се силят най-разбойнически да ни резнат през средата ако ли не и повече.Плъзнали са всевъзможните им фирми и дори частни лица и купуват фабрики ,земя ,имоти.Циганите и помаците обевяват за турци а на такива като теб им мътят мозъка.Винаги по конаците им е имало и българи дето са се силели да се отъркат о власта и силата.Не зная да са намазали нещо но поне са се опозори пред народа си.Прочети класиците и ще ти станат ясни много работи .Не се лъжи ,че са нови и че се силят да се правят на европейци.Това най-добре го знаят кипърските турци дето са видели не малко зор кога са дошли ,,техните"И у нас ще е така и дори много повече (не дай си Бог) Не казвам ,че и там няма добри хора но младите им са едни нахъсени (ходих и ги видях лично)направо им промиват мозъците а от фанатици, какво добро ще очакваш от тях към ,,неверници"?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: screamsinbulgaria
Категория: Други
Прочетен: 318984
Постинги: 190
Коментари: 119
Гласове: 114
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930